Wen hårprodukter

Tänkte skriva om wen hårprodukter, hur man använder dom, vad dom ger för efekt osv. Det ni kanske borde veta är att alla wen hårprodukter innehåller bara naturliga ingredenser.
 
Wen Cleansing Conditioner
Vi börjar med det som fungerar som schampoo, wen cleansing conditioner. Det är i konsistensen som en vanlig hår balsam. Men fungerar som ett schampoo. Så här anväder man wen cleansing conditioner:
1. Blött håret.
2. Dela upp håret i 4 delar. Fingerar bäst om amn gör först mitt bena, sen delar man upp varje sida av håret i två delar. 
3. Ta några "pump tryckningar" och masera in i varje del av håret. Jag brukar ta två pump tryckningar per varje del av håret.
4. Sätt upp håret med en tofs.
5. Skölj av efter 5-10 min.

Det fungerar så bra så att man inte beöve ranvända något annat balsam eller något efter åt. Håret blir galansigt, fräscht, och känns så starkt eller så.
 
 
Wen styling crème

Wen styling crème, ger galns och stadighet. Man använder det efter att man ar duschat håret med wen cleansing conditioner. man atr en liten klick på händerna och masserar in i hopparna av håret. Man sköljer inte ut det utan låter det sitta kavar i håret. Det skyddar håret mot alla plattångar, hårtork och allt annat som man fixar håret med. Och så ger det jätte mycket glans också!


Wen Intensive Hair Repair Treatment

Detta är min favorit, wen hår inpackning! Man lägge rpå det efter att amn har duschat håret med wen cleansing conditioner, man lägge rpå det likadant, delar upp håret i 4 delar och sen masserar in det. Jag brukar ha det i håret i ca. 1 timme innna jag sköljer bort det. Denna produkt är verkligen super bra. Det typ "lagar" håret om dte är slitet. Helt underbar inpackning! Ger mycket glansk och åter fuktar håret. Och det bästa är nog att det sitetr kvar i håret i typ en vecka efter att man har använt det. Även om man sköljer av det jätte noga, så känne rman lukten och typ konsistensen på håret varje gång man blöter dte efter användningen.
 
 
Rekommernderar verkligen alla deras produkter. Produkterna komem rfrån USA och som ajg skrev tidigar är dom framställda på bara naturliga ingredensser. Priset är högre än dom flesta andra hår produkterna men ajg tycker att det är värt det! Ni kan köpa produkterna eller läsa mer om dem här: http://www.wenhaircare.se/

Kommentarer
Märta

Åh tack :) Vad kul :) Får se om det införskaffas till Norrbotten :)

Svar: Så lite så :)
Marta

2012-12-16 05:38:07
URL: http://hhaasstt.blogg.se

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0