Till Mack :)

Ska till Mack vid 15.00 man kan inte rida i paddocken så vi får se vad vi hittar på men förmodligen blir det en runda i skogen och sen liten stund på trägården :) Men det kommer bli jätte kul för set var för 2 veckor sen jag var hos Mack för jag var ju på öland. Men de tisdagen innan öland så hoppade jag han. Det givk jätte bra för utom ett stoo :P Han tvärnittade framför hindret stack över huvudet över hindret och började äta gräs medans jag hängde runt hans hals hahaha! 
Hoppas att det går bar idag :) 
 

Provridningar

Än så länge har jag bara provridit en häst. Ett varmblods sto, men hon är borta från listan nu. På onsdag ska jag provrida en d-ponny. Och jag vet inte om ni vet men för några år sedan så har jag ridit på tingsryds ridskola och jag har nu hört att dom ska sälja några hästar så frå pensionera från ridskolelivet för att dom inte tycker att det är kul längre att jobba som ridskole häst. SÅ jag mailade dom och frågade. Och vet ni vad, dom har några hästar som dom vill sälja, framför allt en 15 årig fullblods valack som jag ska provrida någon dag nästa vecka. Hoppas verkligen att någon häst passar mig. För det skulle ju vara riktigt kul att äga en häst från sin gamla ridskola :) Så vi hoppas på det bästa!
Hörs sen!

Nya hööks katalogen :)

Vad tycker ni om den nya hööks katalogen?
Jag tycker att hllks börjar bli bättre och bätre och dom gör bara finare grejer.
Tummen upp för hööks! http://www.hooks.se/
När jag väl har hittat en häst så kommer den ha massor med grejer från hööks :)

Nu när man ska leta häst..

..så kommer ALLA kännslorna tillbaka, ALLA kännslor från ALLA hästar som jag har ridit mycket och verkligen älskat. Har ingen aning varför.. mina kännslor blir blandade nu...Samantha, Desperado, Ymer och nu kommer nog "lämna Macken" känslan att komma snart. MEN jag måste ta mig igenom dte och hitta rätt häst som man också får en speciell kännsla av. Jag har alltid fastnat för dom lite specielllare hästarna, dom annulunda som få gillade. Dom speciella, annulunda, svårare hästarna blev dom bästa, lättaste, coolaste hästarna för mig. Och det att dom är speciella är bara ett stort +. Jag älskar dom, Samanthisen (Samantha), Dyziak (Desperado) och så sist men inte minst Ymer! OM det bara gicka att hitta någon häst som var till salu och som hade den speciella kännslan så skulle det vara bra. Ja, vi får se om jag fastnar för någon häst lika mycket som jag fastnade för dom ♥

Tillbaka!

Så nu kör vi igen! Jag är tillbaka! Har saknat bloggandet lite :) Har harft jätte kul och vilat ordenkligt! Som ni redan vet så letar jag häst nu. Jag kan knapt tro att jag skriver det och att jag gör det men jag letar häst nu! Helt otroligt vilken känsla. Har varit på en provridning men tackat nej och jag ska provrida en häst på onsdag. Jag letar hela tiden :) 
Under tiden jag inte har bloggat så har jag varit med husvagnen på öland, solat, badat, tagit det lungt, ätit massor med glass, ridit, och bara haft kul :D Men nu saknar jag faksiskt det vanliga livet med rutiner. Jag gillar det, rutiner alltså, så som hästar hahah, nej men det känns bara skönt att vakna på moorgonen och ha en lista i huvudet på vad man ska göra och vilka tider och så, jag gillar det. Men snart så ändras nog alla rutinerna då kommer jag ha mindre tid men det kommer vara jätte kul för jag ska ju köpa häst :)

så här ser min häst shema ut nu:
 
måndag - stallet (alltså stuteriet)
tisdag - rida Macken
onsdag - provridning nr 2
 

Jag ska försöka köra som vanligt nu, minst 4 inlägg per dag, vi får se om jag lyckas :)

Provridning

Första provridningen sker imorgon! Önska mig lycka till!

Det som jag har väntat på i 3 år!

Ni vet ju att jag har en blogg paus nu men en grej måste jag bara skriva. Nu har jag övertalat mina föräldrar så jag letar häst. Det känns som en dröm och jag kan knappt tro att den är sann ♥
Jag återkommer om någon vecka :)

Hej

Som ni säkert har märkt så har jag inte bloggat nu på några dagar. Men vi har gäster från Polen som ska vara hos oss någon vecka till och så har mina föräldrar semester så vi kommer nog åka någonstans med husvagnen. Så jag tar 2 veckors semester med bloggningen. Jag kör igen nästa månad. Ha det bra och hörs!

Skiter i bloggen..

.. inga kommentarer inga läsare, inget liksom. Varför ska man ens blogga då?!

Om ni läser bloggen...

...så kommentera ibland så blir jag lite glad :))

Måndag kl. 16.30

PÅ måndag kl. 16.30 ska jag åka iväg och träffa 2 nya medryttar hästar :D Kommer bli jätte kul och intressant. Ägaren verkar väldigt seriös. Det är två ston. En 6 årig d-ponny sto och en 20 årig sto på 157 i mnkh. Det kommer nog bli jätte bra! På tisdag ska jag till Macken som vanligt. Tänkte rida i paddocken och hoppa lite om vädret inte förstör planerna. Och imorgon ska jag träffa min fd. granne och hon har en häst som jag har ridit länge innan och som jag lärt mig jätte mycket på, Ymer!

Brun, beige och guld

 
Riktigt snyggt och stilrent! Och inga super höga priser på grejerna heller. Ni hittar allt på hööks :) 

Fixa

Ska fixa en qoutfit som ska komma upp på bloggen snart. Grejerna är från hööks eller börjes så det är inge svin dyra grejer :) Så håll utkik!

Ny header!

Nu har jag fixat en ny header :) Det är Desperado på alla bilderna. Nu kör vi ordenkligt med bloggen!!
Vad tycks om headern??

Fredag

Ska typ inte göra något idag heller. Jag skulle bada men vädret förstörde allt. Det är fult, kalt och det regnar :/ Så jag ska nog sitta hemma och ha tråkigt idag. Och då kan jag passa på och göra en ny blogg design ;) Och förvänta er bättre uppdatering idag :)

Provridning

I stallet så rycktade jag två hästar, mockade två boxar och kollade på när en red :) Det var kul.
Nu ser jag fram emot provridnigen av två nya medryttar hästar!! Ska förmodligen dit på måndag. Det är en 20 åring och en unghäst, längtar!! 
Förlåt för mina såm och kokrta "utan bilder" inlägg, jag ska försöka bli bättre ;) Så bjuder på en bild på mig och super duper snygga och bästa Desperado! <3

Äta sen stallet

Två mackor med apelsin marmelad och ost + ett glas saft sen ut till stallet ;) Hörs!

Dagen

Godmorgon! 
Idag har jag kliptklorna på min sötis Misia, det är väldigt jobbigt och läskigt. Hon blir helt vild och rivis och allt möjligt typ :/ 
Sen var jag ute och hoppade med Rajtek lite, det var längesen nu men det gick bra. Det blev bara ett hinder så inget avancerad. Ville bara se om han fortfarande tycker att det är roligt och så :)
Sak nog ut och klippa gräset snart :) Vet inte varför men ajg tycker att det är kul att klippagräset. Och det känns bättre att vara ute i trägården när gräset är kort klippt. 
Sen ska jag nog till stallet, alltså det stuteriet, om ni kommer ihåg? Det var längesen jag var där. För innan vi åkte till Polen så var det mycket prov i skolan och så, så jag har inte haft tid och sen var vi ju i Polen i 3 veckor så jag har nog inte varit där i 1 månad tror jag. 


This is my boy, his name is Desperado! ♥

NU är det dags för en STOOOOR bildbomb på mig och finfina och busiga lilla hingsten... DESPERADO!!
Skit i min sits, jag vet, den är inte perfekt. Koncentrera er på Desperado!



Dom här bilderna är fina men den bilden som beskriver han, och hans personlighet mest är den här:


You are my boy, I love you! ♥

(kopiering av bilder förbjudet!!)

Badat!

Hej! Idag har jag varit och badat ute för första gången i år :D Det var kul men skit kallt :/ Men hoppas att det kommer bli lite varmare snart :) Vad har ni gjort idag?? 
Jag har typ inget att blogga om nu..
Eller juste jag skrev ju inget inlägg om ridpasset igår :S Hahhaha! Jag är ju lite glömsk :P 
Jag red inte ut för Mackens ägare brukar vilja följa med och cykla när jag rider ut, och hon var inte hemma så jag red i paddocken. Men planen var ju att jag skulle rida ut barbacka. Det hade regnat lite innan jag kom dit så grästet i gräspaddocken var blött. Så jag skrittade och travade lite bara. För man vill ju inte gå omkull precis ;) Men jag jobbade honnom ordenkligt i traven! I Sen red vi lite skäänkelvikningar och framdelsvändningar och volter :) Men jag var riktigt sugen på att rida barbacka så när jag hade ridit i typ 20 min så tog jag av sadlen och hoppade upp barbacka istället :) Då gick det mycket bättre för jag verkligen ville rida barbacka igår :) Han var super duktig och samlade sig fint några gånger. Jag red ca. 40 min. För jag var fortfarande lite trött efter resan från Polen och hade lite ont i huvudet innan. Så efter det red min lillasyster, i kanske 20 min. Också barbacka :) Det var andra gången hon red barbacka och hon var riktig duktig, hon vågade till och med trava en bit. Sen fick hon göra lite olika balans övningar :) Och hon red i en ganska framåt skritt, för eftersom jag inte galopperade något så vilel jag att han skulle få lite motsion när hon red också :) 
Jag nu ser man fram emot att provrida 2 nya medryttar hästar snart :) (ingen dag bestämd än men snart hoppas jag)
 

Är med och tävlar! :)



Jag tävlar hos Stalltjej.se om ett valfritt set med schabrak och lindor eller öronhuva från Butik Quse!

Hemma i Sverige!

Nu är jag hemma i Sverige igen! Så skönt! :D Ska till Macken och rida idag. Ska rida i paddocken och inte skogen :) Känner för lite hoppning tror jag, får se vad det blir :) Hörs senare! 

Är med och tävlar

Jag är med & tävlar på nellieberntsson.se om att vinna en valfri vara hos horsemeup.se för 1000:-


Ska åka hem idag

Både kul och tråkigt. Men som jag kommer ju ändå komma tillbaka till Polen om några månader :) När jag kommer hem så ska jag fixa en ny design så fort jag kan. Kommer hem på måndag kväll och sen på tisdag ska jag rida Macken, det var länge sen jag red han. Det blir nog en barbacka tur i skogen, känner för det. Inte träna hårdt så som det har varit i Polen (det var ju jätte kul, men man måste variera lite ibland), så det blir bara lite skritt och kanske lite trav med. Får se om föräldrarna följer med, då kanske tar vi med Rajtek så att han får motsioneras lite med heheh :) Förlåt för dålig uppdatering, men nu dom sista dagarna så är det typ fullt upp. Men när jag kommer hem så blir det narmal uppdatering igen, minst 5 inlägg per dag. Det kommer också komma mycket mer hästar i bloggen och mit liv med, ska ju åka och provrida två nya medryttar hästar någong dag när jag hinner när jag kommit hem :) Och jag lovar er massor med bilder på hästarna i ridkolan, ridbilder, och annat :) 
Hinner no inte blogga mer idag, vi åker ikväll. Inte under resan helle rmen när jag ar kommit hem så =)



Mack <3