lite svar då =)

Här kommer då svaren på frågestunden. Tacck så mycket för alla frågor och this or that! Gör som vanligt, frågor i fet text, svaren normal och på this or that så gör jag det jag väljer i fet text. Super fina bloggar har ni allihopa! :D


Postat av: Nette, http://stallflickornas.blogg.se/

När började du rida? När jag var 11, alltså för 3 år sen :)
Vilken färg på hästar tycker du är finast? Vit och fux, men alla andra är också jätte fina!
This or That: 
Snabb häst/långsam häst 
Fux/skäck 
Hoppnig/dressyr 
Rida i paddock/rida i ridhus 
Vojlock/schabrak

 

* Vad är ditt motto? Follow your dreams, believe in your self and never say never!
* Favorit märke inom hästvärlden? Mountain horse!! Super fina grejer!
* Favorit klädaffär? h&m har fina "basic" grejer men inget slår new yourkers kläder! Super coola! Och dessutom gillar jag inredningen i butikerna!
* Vad skulle du gör om du fick 1 miljon? Först så hade jag köpt Samantha, sen hade jag gett ala i familjen 10 000 kr och så hade vi åkt till stan och shoppat loss, hahah! Och resten hade jag nog sparat.
* Favorit häst ras? Arabisk fullblod ♥

 

Postat av: Märta, http://hhaasstt.blogg.se/

Jättefinblogg!  Tack, detsamma! :D

Vad är dina framtidsdrömmar? Den frågan.. Jag ställer så höga krav på mig själv när det gäller utbildning så det jag känner att jag "måste" göra är att få en bra utbildning men om jag bara hade följt mina drömmar så hade jag avlat bott på en stor hästgård tillsammans med min man (hahah, låter lite cp) och ett eller två barn. Jag hade haft ett mordent och fint inacoderings stall med boxar som jag användeer när jag tar emot unghästar för in och till ridning. Dessutom så hade jag haft 2 egna tävlings hästar som jag skulle tävla med i hoppning. Ja, det är min dröm.. men vi får se hur det blir. 
Vad är din favoritgren i ridningen? Hoppning! :D
Vad satsar du på inom hästsporten/ Vad har du för mål inom hästsporten? Såna långsiktiga mål är unghäst SM i hoppning, hahah drömmer bort mig lite.. Men om några år så är det att hoppa LA :)
Om du hade fått 3 önskninar vad hade du önskat dej? 1. Få Samantha 2. Våga säga att "Jag gillar dig" till en person..  3. Att mina framtids drömmar blir sanna
Vilka bloggar följer du dagligen? Den frågan komemr upp på varje frågestund och jag har aldrig orkat skriva alla bloggarna jag följer, men nu känner jag att jag måst göra det så jag följer dom här bloggarna: http://alicelindroth.blogg.se/ 

http://dressyrmupparna.se/

http://henrikbarry.se/

http://isabellarosens.blogg.se/

http://linnolsson.se/

http://malinottenback.blogg.se/

http://nellieberntsson.se/

http://www.ponnysanning.se/

http://pownieskvaller.blogg.se/

http://similar.blogg.se/

http://ponnysmurfarnas.se/

http://emelieoalexandra.blogg.se/

http://isabellanilsson.se/

http://noway.blogg.se/

http://silentvoices.blogg.se/

http://www.nattstad.se/myekb%C3%A4ck

Det var nog dom flesta, sen är det massor med andra bloggar som jag kikar in på lite då och då :)

5 saker bloggläsarna inte visste om dej?  

1. Jag älskar motorcyklar! Min pappa har alltid haft en/fler sen jag var ett liten så jag har åkt med han sen jag var ett litet barn. Framför allt älskar jag "cross" motorcyklar, vet inte om det heter så men det är väl såna teräng motorcyklar? :P Fyrhjulningar är också as kul att köra!

2. Jag sover alltid med två kuddar på varandra.

3. Jag är väldigt nervös för muntliga redovisningar inför klassen, och på tisdag ska jag redovisa svenskan, engelskan och SO-n jag komemr nog dö.. hahah! 

4. Jag pratar väldigt lite innan jag lär känna någon bra. När jag bytte skolan så pratade jag inte alls mycket med mina nya kompisar och nu är jag en av dom som pratar mest.

5. Den här frågan var lite jobbig, hahah! Lite svårt att komma på sånt tycker jag!

 

Vad vill du bli "när du blir stor? Kopierar svaret från den frågan som är lite högre upp: Den frågan.. Jag ställer så höga krav på mig själv när det gäller utbildning så det jag känner att jag "måste" göra är att få en bra utbildning men om jag bara hade följt mina drömmar så hade jag avlat bott på en stor hästgård tillsammans med min man (hahah, låter lite cp) och ett eller två barn. Jag hade haft ett mordent och fint inacoderings stall med boxar som jag användeer när jag tar emot unghästar för in och till ridning. Dessutom så hade jag haft 2 egna tävlings hästar som jag skulle tävla med i hoppning. Ja, det är min dröm.. men vi får se hur det blir. 
Nellie berntsson/Linn olsson 
Vad tycker du om min blogg? Jag älskar din design! Särskillt headern! Du har mycket fina bilder på din blogg och updaterar bra med läsvärda inlägg! En bra blogg helt enkelt!

 

Postat av: Mode, skönhet & Skvaller!, http://maayw.blogg.se/

Sv: Tack, detsamma!  Tack! :)

*När började du blogga? Jag började bloggar för lite mer än ett årsen, då hade jag två olika bloggar om ett spel och sen i maj så startade jag denna bloggen och här kommer jag stanna!
*Varför började du blogga? Som sagt, började blogga om ett spel, typ en nyhets blogg om det spelet (howrse, lite töntigt jag vet, haha!) och sen tröttnade jag på att bara blogga om det så jag skapade denna bloggen med tanke att det skulle bli en hästblogg och här trivs jag! :)
*Vilken är din favorit klädesaffär? New yorker, coola kläder!
*Favorit färg? lila, röd, orange och brun
*Dator eller mobil? mobil :)
*Din högsta dröm? Att min framtidsdröm uppfylls!
*Vilket land vill du helst åka till? egypten eller afrika :) Coola länder med annurlunda natur!
*Kan du spela något instrument eller skulle du vilja? Där kom du till den lite kännsliga punkten, haha! Jag kan inte spela någonting, fast än vi har lärt oss på musiken i skolan, är så dålig på det, tyvärr. Men jag sulle gärna vilja kunna spela piano och trummor!

Kram! Kram :)

 

Frågestund/This or that (att kommentera) 
Godis/Glass 
Ingen vän och miljonär/Hundra Sanna vänner och inga pengar 

 

Postat av: JULIA, http://pixmix.blogg.se/

Håller du på med något annat än ridning? Typ ett instrument eller en annan sport?  Nej, ridning är det som gäller och kommer nog vara det livet ut! :)
Vilken sorts musik lyssnar du på? Lyssnar inte på musik så ofta, och om jag gör det så är det väldigt olika. Men favo låtarna just nu är Keshas Die young och Rihannas- Diamonds
Bästa och sämsta ämnet i skolan? Svenska och NO är no det bästa och Engelska det sämsta

 

Postat av: WhoIsThis, http://whoisthis.myshowroom.se/

oj... kan bara komma på en fråga. Vad tycker du om min blogg? Ris o ros ;D Fin blogg med bra update! :)

 

Vad tycker du om Eric Saade? Har faktiskt aldrig tänkt på det. Har inget emot han men gillar han inte särskillt mycket heller :)
Tycker du om Twilight filmerna? Nja, vad kan jag säga har bara sett den första och efter den första så hade jag ingen "Vill se nästa" vilja så jag gillr nog dom inte så mycket :)Tack för alla frågorna! 


Kommentarer
Märta

Lycka till på redovisningen ! Jag är säker på att det kommer gå superbra! :) Var bara dej själv och låtsas att du är lugnare än du egentligen är så brukar det gå jättebra! Då ser läraren att du ser mindre nervös ut och det gillas av lärarna enligt mej! :)

Och du ska se att du kommer kunna starta en finfin hästgård en vacker dag :) !

Lycka till med allt! :)

Svar: Tack! Dom orden värmde! Lycka till med allt också! :)
Marta

2012-11-30 06:52:53
URL: http://hhaasstt.blogg.se
Linn

Tack :D

Svar: Tack själv! :D
Marta

2012-11-30 07:10:42
URL: http://dressageofsweden.blogg.se

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0