Mandy 2013-01-05

Mandy var så fin i lördags. Hon börjar sköta sig nu. Innan testade hon Katarina hela tiden, bockade, stegrade, stagk, hoppade runt, stannade hela tiden och vägrade gå fram. Men nu har hon blivit så himla fin! Vi har märkt vad det va som störde henne, klart att hon är en shettis så hon är ju liiite envis och busig men det som störde henne mest var att Katarin inte var så stilla med hande så Mandy gick med huvet i vädret. Men nu lägger vi mycket fokus på att Katarina är stilla med handen hela tiden, och det hjälper Mandy hon höjer ryggen, sänker huvdet och länger ut på stegen, hon går i form! Och då koncentrerar hon sig på det hon ska göra och inte hittar på en massa skit hela tiden. Katarina är så nöjd med henne, och jag också! :D Nästa gång ska dom rida ut för första gången. Här är lite bilder på dom. Vi vet, Katarina är lite stor på henne, men det stör varken Katarina elelr Mady så då är det väl inga problem, och dom har verkligen skapat en fin relaktion nu :) Och Katarina är inte så fet utan hon har väst under jackan, hahah! ;)
 
Tycker att dom här bilderna blev rätt fina ( om man bort ser den dåliga mobilkvaliteen). Det var så himla fint ute då, dimmigt och lite fruset på marken så bilderna skulle blivit rätt balla om jag hade en bra camera..

Kommentarer
Märta

Kan du berätta mer om Mandy jag har inte riktigt förstått vem det är och hur och när du rider/hjälper/hälsar på henne :D

Svar: Visst kan jag det! :D Ska skriva ett inlägg om henne lite senare idag :)
Marta

2013-01-07 16:51:30
URL: http://HHaasstt.blogg.se

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0